MR.FILL

VMT Produceert, ontwerp en ontwikkelt diverse, producten voor en samen met de kant

Mr. Fill is de oplossing voor afvalinzameling op openbare plekken. Mr. Fill staat voor forse besparing op afvalinzamelingskosten en tegelijkertijd heeft hij als doel om zwerfafval terug te dringen.

Wilt u direct een offerte aanvragen?

Deel dit bericht

SAMENVATTING

Afmetingen 120 Ltr: 570 mm x 605 mm x 1395 mm
240 Ltr: 670 mm x 790 mm x 1475 mm
Gewicht 120 Ltr: 100 kg
240 Ltr: 140 kg
Materialen Staalplaat, RVS-plaat, Kunststof
In productie sinds 2014
Verantwoordelijk voor Automatisering, Productie, Nabehandeling, Assemblage, Verpakking/Verzending

Mr. Fill is de nieuwe en slimme oplossing voor afvalinzameling op openbare plekken en staat voor forse besparing op afvalinzamelingskosten en tegelijkertijd heeft hij als doel om zwerfafval terug te dringen. Dat doet hij met een slimme technologie die werkt op zonne-energie.

Een oerhollands product dat het zwerfafval in binnensteden van over de gehele wereld terugdringt. De zelfpersende afvalbakken van Mr. Fill zijn bedacht, ontworpen en ontwikkeld in Nederland. Het gehele proces van Mr. Fill verloopt lokaal en is van A tot Z in eigen handen, waardoor de kwaliteit van de producten van Mr. Fill zeer optimaal en consistent is.

SMART WASTE SOLUTIONS

De slimme afvalbakken van Mr. Fill zijn de oplossing voor iedere Smart City die zwerfafval wil terugdringen en kosten wil besparen. De slimme afvalbakken werken op zonne-energie en beschikken over een Smart Waste Manager die 24 x per dag communiceert. Afvalinzameling is hierdoor efficiënter en goedkoper.

Wilt u direct een offerte aanvragen?

ANDERE PRODUCTEN

4SILENCE
arrow
INVERTER FRAME
arrow