OVER VMT

Ingenious Engineering

Met onze innovatieve metaaltechniek maken we bij VMT Productions ieder product en ieder proces intelligenter én efficiënter. Door het gebruik van slimme software laten we ons hightech machinepark optimaal renderen en creëren we perfecte condities voor onze toegewijde engineers. We kijken verder dan metaal en bedenken ook oplossingen met andere materialen. Alles om producten beter te maken. We denken met je mee in iedere stap van het proces en voeren dat superstrak uit, van A tot Z. Zo combineren we hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen met hoogst betrouwbare levering.

INNOVATION

Innovatie zit in ons DNA. Dus wat volgens anderen morgen kan, implementeren wij vandaag. Daarom is onze blik gericht op de toekomst. Op nieuwe mogelijkheden en slimme manieren om processen en producten te verbeteren. Met de juiste mix van flexibiliteit, vernuftigheid en daadkracht ontwikkelen we eigen producten en verbeteren die van onze klanten. Of het nu gaat om nieuwe materialen, innovatieve technieken of een efficiëntere werkwijze, als we ervan overtuigd zijn dat het werkt, zorgen we dat we het supersnel eigen maken. Zo lopen we altijd voorop in innovatie. Samen met onze klanten.

arrow
DEDICATION

Passie voor het vak en sterke relaties met onze partners kenmerken VMT al vijfentwintig jaar. Met aandacht en toewijding werken wij aan onze producten en geven alles voor onze klanten. Van het moment dat we jouw tekening uitlezen en uitvoeren, precies zoals hij bedoeld is, tot ver na oplevering. We verzorgen het hele proces met betrokkenheid en inzet. Door onze kennis van jouw branche spreken we dezelfde taal en we staan altijd voor je klaar. Wij geloven namelijk in lange samenwerkingen met onze partners. Daarom communiceren wij open en transparant, en werken we in vertrouwen. Want eerlijk duurt het langst. Zo bouwen wij aan onze partnerships, waarin we samen denken, samenwerken en samen groeien.

arrow
AUTOMATION

Technologie heeft de toekomst, ook in metaaltechniek. Daarom ontwikkelen wij eigen software en apps waarmee we onze processen en productie digitaliseren. Het resultaat? Een superstrakke organisatie én altijd en overal toegang tot alle data. Zo hebben wij direct inzicht en overzicht. De digitale systemen geven perfecte controle over de productie. Van de besturing van machines en logistiek, tot het traceren van onderdelen en registreren van werktijden. Door hoogwaardige automatisering kunnen onze processen optimaal functioneren. En we blijven van de nieuwe data leren, zodat mensen en machines maximaal presteren.

arrow

WERKEN BIJ VMT?

HAL 1 - 1500 M2
1.
Assemblage
arrow
HAL 2 - 4500 M2
1.
Lasconstructies
2.
Nabehandeling
3.
Assemblage
4.
Logistiek
arrow
HAL 3 - 3500 M2
1.
Innovatielab
2.
Plaatwerk
3.
Verspaning
arrow

ONS INNOVATIE
CENTRUM

In ons innovatielab in Culemborg staat alles in het teken van innovatie én het verbeteren van processen en producten. Samen met onze klanten maken we producten steeds beter en slimmer, waardoor we tegen de beste prijs kunnen produceren én de kwaliteit waarborgen.

VMT is Trotse sponsor
van Richard verschoor

Richard Verschoor is 19 jaar oud en op dit moment coureur in het FIA Formule 3 Kampioenschap bij MP Motorsport. Afgelopen jaar won hij de prestigieuze F3 Macau Cup. Hij begon zijn race carrière niet met de droom om Formule 1 coureur te worden, maar vandaag de dag is dat zeker zijn doel! Wat wij geweldig vinden aan Richard is zijn passie en doorzettingsvermogen. Die kracht zien wij ook bij VMT, het inspireert ons om optimale prestaties te leveren. Als trotse sponsor van Richard steunen we hem volledig in zijn doel om de Formule 1 te bereiken.

“Al sinds het begin van mijn carrière heb ik enorme steun gehad vanuit VMT. Dan heb ik het over mijn 1e jaren in de karting op het hoogste niveau, de overstap naar de formule auto’s en natuurlijk in mijn huidige Formule 3 seizoen. Mede dankzij VMT kan ik nu mijn dromen najagen.” – Richard Verschoor

Go Richard!