INNOVATIE

Innovatie zit in het DNA van VMT Productions. Wij zijn altijd bezig met het ontdekken en ontwikkelen van nieuwe, slimme manieren om processen en producten te verbeteren. Van oorsprong zijn wij een plaatbewerkingsbedrijf en in de loop der tijd hebben we ons ontwikkeld tot one-stop-shop, want we beheersen productieprocessen van A tot Z. En dat voor alle soorten metaalbewerking. Het begint bij een idee en daarmee ontwikkelen we een compleet product, tot aan verpakking toe, en leveren dit volgens afspraak af.

INNOVATIELAB

In ons innovatielab in Culemborg staat alles in het teken van innovatie én het verbeteren van processen en producten. We zijn altijd bezig met het optimaliseren van processen en het verder helpen van onze klanten. Zo bouwen we samen aan uitermate goede, sterke samenwerkingen met onze partners. Samen maken we producten steeds beter en slimmer, waardoor we tegen de beste prijs kunnen produceren én de kwaliteit waarborgen.

INNOVATIEVE KRACHT, EEN TEAMPRESTATIE
Onze innovatieve kracht is het resultaat van een teamprestatie die we leveren met onze medewerkers én onze partners. Samen gaan we altijd voor het optimale resultaat. Dat is wat ons drijft. Juist doordat we het samen doen, alle inzichten en kwaliteiten bundelen bedenken we de beste oplossingen. Dat is precies wat we bij VMT het liefst doen: nieuwe mogelijkheden creëren, nieuwe oplossingen bedenken voor én met onze klanten. We hebben kennis van metaal, kunststof, elektronica en pneumatiek en bovendien lopen we voorop in automatisering. Dat heeft te maken met onze overtuiging dat blijven innoveren en anticiperen op ontwikkelingen in de markt van levensbelang is voor ieder bedrijf.

Wil je meer weten over onze innovaties of ons innovatielab? Neem contact met ons op!