INVERTER FRAME

VMT ontwikkelde een nieuw Inverter Frame voor het plaatsen van omvormers op het dak. Dit Inverter Frame blinkt uit in brandveiligheid, ruimtebesparing en geluids- en trillingsdemping. Daarmee is het de perfecte oplossing voor slim, veilig en efficiƫnt plaatsen van omvormers op het dak.

Wilt u direct een offerte aanvragen?

Deel dit bericht

SAMENVATTING

Afmetingen 1880 mm x 1725 mm x 1500 mm
Gewicht 160 kg
Materialen Metaal, Kunststof, Rubber
In productie sinds januari 2019
Verantwoordelijk voor Engineering, Productie, Assemblage

Voor maximale brandveiligheid hebben we in het ontwerp van ons Inverter Frame voldoende ventilatiemogelijkheden opgenomen voor de omvormers. Ook is de ondergrond waarop de omvormer gemonteerd wordt onbrandbaar. Bovendien wordt de gevaarlijke DC-spanning veilig buiten gehouden, doordat het Inverter Frame op het dak wordt gemonteerd. Ons universele Inverter Frame is geschikt voor alle soorten inverters. Naast ons Inverter Frame kun je bij ons terecht voor alle montage toebehoren m.b.t. het installeren van zonnepanelen.

DE INGENIEUZE OPLOSSING

Natuurlijk bespaart u al ruimte door de omvormers op het dak te plaatsen, maar ook het ontwerp van het Inverter Frame levert u forse ruimtebesparing op. De omvormers worden namelijk aan twee zijden van het frame gemonteerd. Eventueel storend geluid van de omvormers, door geluids- of mechanische trillingen wordt geabsorbeerd door rubberen daksteunen. Zo blijft storend geluid buiten en wordt de dakconstructie goed beschermd.

De voordelen

  • Brandveilig
  • Maximale ventilatiemogelijkheden
  • Geen geluidshinder
  • Ruimtebesparend (aan 2 zijden te monteren)
  • Verbeterd inspectiemogelijkheden
  • Modulair uit te breiden

Wilt u direct een offerte aanvragen?

ANDERE PRODUCTEN

4SILENCE
arrow
MR.FILL
arrow