arrowTerug naar blogoverzicht

Intelligente én efficiënte producten en processen dankzij innovatieve metaaltechniek

18 sept 2020

Deze week hebben wij met trots onze nieuwe website gelanceerd. Verschoor Metaal Techniek (VMT) bestaat alweer ruim 25 jaar en in die tijd is er een hoop veranderd. Ons bedrijf is uitgegroeid tot een one-stop shop voor productinnovatie en dat willen we graag zoveel mogelijk laten zien! Met onze innovatieve metaaltechniek maken wij namelijk íeder product en proces intelligenter en efficiënter. Hoe wij dat doen? Wij noemen het ingenious engineering. In deze blog lichten we dat graag verder toe.

 

Productontwikkeling van a tot z

VMT is geen traditionele metaalbewerker. Dankzij een combinatie van passie, innovatie en technologie weten al onze engineers het maximale resultaat te behalen voor onze opdrachtgevers. Om het beste resultaat te bereiken kijken we niet alleen naar metaal, maar ook naar oplossingen met andere materialen. Als het een product maar beter maakt! Je kunt bij ons dan ook al terecht vanaf jouw eerste idee. Of het nu om een nieuw product of productoptimalisatie gaat, wij denken van a tot z met je mee, verzorgen de productie en desgewenst de distributie. Met aandacht en toewijding werken wij aan onze producten en geven alles voor onze klanten.

 

Innovatie en technologie in metaaltechniek

Innovatie en technologie zijn wat ons betreft onlosmakelijk verbonden met ingenious engineering. Daarom kijken wij altijd vooruit. Wat jij misschien denkt dat morgen ‘pas’ kan, implementeren wij vandaag al. Nieuwe materialen, een efficiëntere werkwijze of innovatieve techniek? Als wij ervan overtuigd zijn dat het werkt, zorgen we dat we het supersnel eigen maken. Dat betekent dat onze klanten erop kunnen rekenen dat we samen áltijd vooroplopen. Bovendien ontwikkelen wij ook zelf software en apps om onze processen en productie te digitaliseren. Hierdoor is alles strak georganiseerd en heeft iedereen altijd en overal toegang tot alle data. Dit biedt inzicht en controle over het hele productieproces. En de kans om te blijven leren! Want op basis van de inzichten die we verkrijgen uit onze data, blijven we altijd optimaliseren om onze mensen en machines maximaal te laten presteren.

Ben je zoek naar een partner voor productoptimalisatie of -ontwikkeling en wil je er zeker van zijn dat je het maximale resultaat bereikt? Wij denken graag met je mee! Neem voor meer informatie of een kennismaking gerust contact met ons op.

Deel dit bericht

ANDER NIEUWS

28 maart 2022
Richard Verschoor over zijn ‘road to Formula 2’ en de rol die sponsoren daarin spelen
arrow
28 feb 2022
Deel 2: RVS constructie- en machinebouw: zo doen we dat bij VMT
arrow